+381 69 280 42 99

Ukoliko je vreme za krečenje a dosadila Vam je stara boja zidova i voleli biste da nešto promenite evo nekoliko ideja koje mogu biti korisne.


Najpre možete promeniti paletu boja koje koristite, kombinacijom više boja možete učiniti da cela prostorija izgleda efektnije i lepše. Međutim, ukoliko želite da izgled prostorije podignete na viši nivo idealno rešenje su tehnike za krečenje kojima se mogu postići različiti efekti. Ove tehnike mogu se primeniti na određene delove zida, jedan zid ali i na kompletnu prostoriju.

Sahara tehnika, ujedno i jedna od najpopularnijih, predstavlja tehniku krečenja zidova gde se pomoću četkice povlače potezi i na taj način se dobija izgled zidova koji podseća na pesak u pustinji.

Velvet tehnika će svakako izgled enterijera podići na viši nivo. Posebnom tehnikom nanošenja dobija se izgled svile, visokog sjaja što će učiniti da prostorija dobije na eleganciji.

Ukoliko težite nekom prirodnijem izgledu pravi izbor je Traventino tehnika. Uz pomoć specijalnih materijala na zidu se postiže izgled prirodno tesanog kamena. Pored lepog izgleda, obloga koja nastaje uz pomoć Traventino tehnike veoma je otporna na habanje i mehanički uticaj.

Dekorativnu tehniku Otocento odlikuje nešto suptilniji izgled. Zidovi dobijaju efekat satena sa reflektujućom zrnastom strukturom koja dodatno dolazi do izražaja pod jačim izvorom svetlosti.

Madreperlato tehnika je izuzetno elegantna i može se kombinovati tako da se dobije tačno željeni efekat. Ima sedefasti izgled gde sami možete birati da li će biti sjajnija ili manje sjajna završnica, možete kombinovati različite boje pa čak i dodati šljokice.

Pozovite nas na broj telefona 069 280 42 99 i saznajte sve što Vas zanima.

Dekorativne tehnike na zidu

Moleri Beograd

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.