+381 69 280 42 99

Molerski radovi cena po kvadratu Beograd

Krečenje Vašeg doma je brz način da transformišete svoj prostor iz svakodnevnog u inspirativan. Oslikavanje enterijera kuće ulepšava enterijer i unosi novu energiju u Vaš dom. Zanimljivo je da tržište nudi širok spektar boja koje odgovaraju individualnim stilovima.


Nekoliko najboljih stvari koje treba da razmotrite pre molerskih radova.


Priprema zidova i prostora za molerske radove


Promena boje zidova tokom vremena je neizbežna, a to bi takođe mogao biti jedan od razloga da razmislite o krečenju zidova. Vodite računa da pravilno očistite zidove pre nanošenja boje. Premestite nameštaj i dekorativni materijal u posebnu prostoriju kako biste olakšali farbanje.


Farbanje kuće bojama koje rade na bilo kojoj temperaturi


Pažljivo birajte svoje boje jer svi brendovi ne nude boje koje rade na visokim ili niskim temperaturama. Iako većina boja ima svojstva otporna na vremenske uslove, bolje je izabrati dan koji nije previše vruć ili hladan za obavljanje posla. Takođe, budite pažljivi dok farbate spoljašnjost kuće u kišnoj sezoni. Ne želite da kiša pokvari fantastičnu boju.

Molerski radovi cena po kvadratu Beograd
Molerski radovi cena po kvadratu Beograd
Molerski radovi cena po kvadratu Beograd

Kvalitetna primena prajmera za farbanje kuće


Dobar prajmer obezbeđuje precizno prijanjanje boje na zid, daje dodatnu zaštitu i povećava trajnost. Pored toga, popunjava rupe i pukotine i deluje kao čvrsta podloga za farbanje.


Oko ovih stvari ne treba da brinete uz majstore iz Banjac Group. Kontaktirajte nas.

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.