+381 69 280 42 99

Cena krecenja stana Beograd

Različiti projekti krečenja mogu se prilično razlikovati po troškovima, ali na kraju će se Vaši troškovi svesti na veličinu (kvadraturu), složenost i pripremne radove potrebne za farbanje Vašeg stana.


Standardni projekat krečenja enterijera uključuje farbanje različitih prostorija u vašem domu: spavaće sobe, kupatila, dnevne sobe i kuhinje. Ova vrsta projekta poboljšanja doma obično uključuje osnovne pripremne radove, farbanje i potrepštine i čišćenje. Ako želite da ofarbate hodnike, plakare i vrata, možda ćete videti nešto drugačiju cenu. Ovi troškovi mogu ili ne moraju biti u standardnom projektu bojenja.

Drugi dodaci Vašem projektu će rezultirati većim troškovima. Dodavanje farbanja plafona, postolja, lajsne krune, vrata, ukrasa ili naglašenih zidova može povećati cenu. Usluge poput farbanja ormara ili postavljanja tapeta mogu biti skuplje. Ovo su suštinski faktori koje treba uzeti u obzir kada birate koliko želite da prilagodite svoj posao.


Pitajte svog molera koje su površine uključene u ukupne troškove krečenja stana.


Visoki plafoni (kao u velikim dnevnim sobama), bilo kakvi radovi na popravci ili farbanje tamne boje takođe mogu zahtevati dodatne naknade. Karakteristike kao što su stubovi, ukrasni ukrasi (kao što su lajsne ili krune) mogu doprineti konačnoj ceni farbanja. Kada dobijete ponudu za farbanje stana, razgovarajte o tome sa svojim molerom.


Prvi i osnovni koraci pre nego što se upustite u avanturu krečenja stana, su da imate ideju kako bi trebalo da izgledaju prostorije posle samog krečenja. Kada budete bili sigurni u Vašu ideju, sledeći korak je da pozovete profesionalne molere.


Cena krecenja stana po kvadratu
Cena krecenja stana po kvadratu
Cena krecenja stana Beograd

Saveti prilikom odabira boje za zidove


  • - Ukoliko birate tamne boje imajte na umu da u tom slučaju prostorija koju krečite mora da ima mnogo prozora
  • - Sa druge strane svetlije boje se mogu svuda dobro uklopiti
  • - Neutralne boje se lepo uklapaju sa svim stilovima dekoracije i nameštaja
  • - Možete da kombinujete razne boje
  • - Možete pregledati neki sajt koji se bavi enterijerom, pa tako doći do konačne ideje za krečenje Vašeg prostora

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.