+381 69 280 42 99

Velvet dekorativna tehnika Najbolja cena

Velvet je efektna boja izuzetnog kvaliteta, izrađena na bazi vodene disperzije akrilnog veziva, punila, specijalnih aditiva i efektnih pigmenata. To je vodoperivi premaz, dobre paropropusnosti, neškodljiv za čoveka i okolinu. Nanosi se veoma jednostavno. Namenjen je za zaštitu i dekoraciju unutrašnjih zidnih površina, gde je potrebno kreirati suptilan efekat, sofisticiran poput svile.

Zid na koji se nanosi mora biti sua, nosivo sposobnan, čist i bez prašine, vodorastvornih soli, masti i ostalih nečistoća. Staru boju mehanički odstraniti. Neravne površine izravnati akrilnom masom za gletovanje. Zatim, na površinu naneti osnovni premaz nijansiran u približnu nijansu završnog materijala, a sve prema uputstvu.

Nakon sušenja osnovnog premaza, nanositi Velvet koji se isporučuje pripremljen za upotrebu, samo ga treba ručno promešati kako bi se potpuno sjedinio. Materijal prvo nanositi četkom u jednom sloju, unakrsnim pokretima kako bi se premaz pripremio za dalju obradu. Dok je naneti materijal još uvek svež, nerđajućom čeličnom ili plastičnom gletaricom zaobljenih ivica kreirati odgovarajući efekat stvaranjem osećaja „dubine“. Gletarica mora da bude pod uglom od približno 30 stepeni u odnosu na površinu uz upotrebu laganog pritiska. U slučaju da ne želite da koristite gletaricu, odgovarajući efekat može se kreirati i samo upotrebom četke, tako što se materijal u manjim količinama postepeno nanosi u jednom sloju, unakrsnim ili polukružnim pokretima četke.

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.