+381 69 280 42 99

Travertino u dnevnom boravku

Lepota kamene teksture godinama inspiriše dekoratere unutrašnjih poslova. Travertino tehnika je postala izuzetno popularana. Majstori Banjac Group nude odlično ukrašavanje tehnikom Travertino koja se može savršeno uskladiti sa drvenim površinama i staklom.

Travertino se godinama koristi kao gornji sloj zidova i fasada.

Imitacija prirodnog kamena često se koristi kao materijal obloga i element ukrasa arhitektonskih detalja - uglavnom zbog jedinstvene kamene estetike.

To je poseban ukrasni premaz koji ima izgled prirodnog kamena. Završnu površinu karakteriše prirodni izgled kamena formiran razlikama u nijansi za vezivanje, kao i rezultati i praznine dobijene odgovarajućom tehnikom primene.

Travertino je ekološki, potpuno zasnovan na prirodnim vezivima i punilama. Dizajniran je da bi se formirala heterogena tekstura koja je rezultat distribucije punila i različite veličine i boje peska.

Dostupan je u 3 vrste veličine zrna - izuzetno fino, fino i grubo.

Jednostavno formiranje maltera omogućava dobijanje jedinstvenog dekorativnog efekta koji ispunjavaju namere i očekivanja korisnika. Travertino se takođe može zatamniti i primeniti se sa različitim tehnikama.

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.