+381 69 280 42 99

Da li živite sa dosadnim belim zidovima i želite promene? Dobra vest je da ste na pravom mestu za to. Preskočite dorade i prvi put odaberite savršenu boju boje tako što ćete malo istražiti i prepustiti posao profesionalcima.

Boje boja mogu dosta promeniti raspoloženje i dizajn enterijera Vašeg doma. Krečenje stana je jedan od najlakših i najskupljih alata u svetu dizajna enterijera. Međutim, postoji nekoliko stvari koje biste trebali znati pre krečenja - stvari koje će Vam znatno olakšati posao.

Krečenje stana

Krečenje zapravo može biti zabavno kada znate kako se to pravilno radi. Naučite kako da krečite kao profesionalac i pokupite nekoliko sjajnih saveta za postizanje savršeno glatkog i ravnomernog farbanja.


Nekoliko saveta iz iskustva pred početak krečenja stana:

  • Priprema prostorije za krečenje
  • Testiranje nijanse boje na manjoj površini zida
  • Priprema boje, četki, valjaka i svih dodatnih alatki pre početka krečenja
  • Utvrđivanje koliko Vam je boje potrebno boje za krečenje određene prostorije
Krečenje stana iskustva


Krečenje stana iskustva
Krečenje stana iskustva

Ako ste za krečenje niste završili za jedan dani i imate sutra još posla, ne morate da prođete kroz naporan postupak čišćenja četki i valjka. Umesto toga, jednostavno površinski očistite, a zatim ih čvrsto umotajte u plastičnu foliju. Ako je potrebno, udvostručite plastičnu foliju, kako bi izašao sav vazduh, a zatim stavite umotane četke i valjak u frižider. Ovo može zvučati ludo, ali uspeva - sprečiće da se boja presuši preko noći i učini Vašu opremu neupotrebljivom.

Sledećeg dana, jednostavno uklonite foliju sa alatki za krečenje 30 minuta pre farbanja i postaće gipko i spremno za upotrebu. Pravilno umotane četke i valjak mogu se čuvati na ovaj način nekoliko dana ako se bavite zaista ambicioznim poslom.

Ovo je samo nekoliko saveta iz iskustva koji će Vaše krečenje stana iskustvo učiniti mnogo boljim nego što ste mogli očekivati. Pratite ovih par koraka i na kraju ćete dobiti zidove koji su ofarbani do savršenstva.

Ipak postoji dosta odluka koje treba doneti kada je reč o odabiru savršene boje, ali bez obzira na to za koji prostor, nijansu ili estetiku tražite, naši majstori će Vas usmeriti na pravi način ukoliko se ne budete snašli kako treba.

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.