+381 69 280 42 99

Travertino tehnika

Travertino tehnika je specijalni dekorativni premaz, za ​​enterijere i eksterijere. Proizvod koji je spreman za upotrebu je baziran na pesku, odabranom mermernom prahu i predstavlja se kao homogena pasta koja se lako nanosi. Pravilnom tehnikom omogućava postizanje efekta kamena. Jedna od glavnih karakteristika proizvoda je da se vezuje za površinu na takav način da se stvori ujednačena masa.

Travertino sprečava razvoj buđi, algi i bakterija. Ima nizak nivo mirisa, nije zapaljiv i prihvatljiv je i za ljude i za životnu sredinu.

Metod primene Travertino tehnike

Travertino premazati po površini pomoću inox čelične gleterice, ostavljajući debljinu od približno 1,5 - 2,0 mm. Nakon toga odmah pristupite obrađivanju tako što ćete tapkati površinu, koristeći odgovarajući alat, kako biste napravili nepravilne površine od travertina. Na preostalim delovima, istim alatom udubite površinu na nepravilan način. Kada proizvod počne da se suši, nastavite da zaglađujete površinu po prvi put, koristeći gletericu od inox čelika, sabijajući najočitije udubljene delove.

Kada se površina proizvoda skoro potpuno osuši, ponovite zaglađivanje površine uz veći pritisak dok površina ne bude glatka na velikim površinama sa udubljenim delovima. Ostavite površinu zida da se osuši najmanje 24 sata pre nego što nastavite sa nanošenjem završne obrade.

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.