+381 69 280 42 99

Tehnika sahara Najpovoljnija cena Beograd

Sahara je specijalna boja vrhunskog kvaliteta napravljena na bazi vodene disperzije akrilnog veziva, punila, specijalnih aditiva i pigmenata za specijalne efekte. MAKSIDECOR Sahara je premaz koji se može prati, dobro propušta vodenu paru, bezopasan za ljude i okolinu, jednostavan za nanošenje. Koristi se za zaštitu i dekoraciju unutrašnjih zidnih površina gde se želi uzbudljiv i dinamičan izgled.

Sahara tehnika Krečenje Odaberite stil prilagođen za Vas Top cena po kvadratu

Privlačnost dekorativne tehnike Sahara je prilično jednostavna – tekstura dolazi od malih perli koje, u kombinaciji sa metalik završnom bojom, stvaraju zapanjujuću slojevitu završnu obradu sa prilagodljivom teksturom. Krajnji rezultat je složen i bogat sloj teksture koji Vas vraća u prošlost u stare katedrale i romaničku arhitekturu.

Uparen sa pravom kombinacijom boja i nijansi, rezultat se može osećati kao pljusak dragocenih dragulja i kamenja koji su nasumično bačeni u savršenu završnu obradu klasične boje.

Tekstura je čvrsta i smela, ali je takođe izuzetno savitljiva.

Krajnji rezultat u velikoj meri zavisi od tehnike koju koristite. Ukrštajte za efekat mreže, koristite čvrste poteze da biste postigli linearnu teksturu ili se igrajte i otkrijte nešto svoje lepo umetničko.

Sahara boja će dodati satenski sjaj svakoj površini. Teško je pogrešiti - čak i nasumična haotična primena će ličiti na hrapav stari zid koji podseća na staru italijansku vilu ili zaboravljeni planinski grad u Španiji.

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.