+381 69 280 42 99

Jedan od najzahvalnijih materijala u gradjevini, jeste upravo gips. Pored niske cene odlikuju ga kvalitet, otpornost na plamen, odličan je toplotni i zvučni izolator i ujedno materijal sa odsustvom štetnih materija po zdravlje.
Zahvaljujući gipsu, brzo i lako možete promeniti svoj prostor, i učiniti ga modernijim i svežim. Takodje ukoliko imate problema sa vlagom, gips je pravo rešenje za Vas.


Predstavljamo Vam kako možete promeniti svoj prostor uz pomoć gipsanih radova:

1. Pregradni zidovi

Zahvaljujući pregradnim zidovima, uz pomoć gipsa, od jedne prostorije možete dobiti dve. Ovo je idealno rešenje za maksimalno iskorišćen prostor. Bez rušenja, zidanja ili malterisanja, brzo i jednostavno ste dobili prostoriju više. Prilikom postavljanja pregradnih zidova od gipsa, postižu se značajne uštede, kako u vremenu, tako i u novcu. Postavljanje je brzo i lako. Obzirom da su ovakvi zidovi iznutra šuplji, moguće je taj prostor iskoristiti za smeštanje instalacije.

2. Spušteni plafoni

Ukoliko želite da Vas prostor učinite otmenijim, spušteni plafoni su izbor broj jedan. Osim što služe da sakriju instalacije, zahvaljujuci laganom svojstvu gipsa, Vaši plafoni biće ogledalo elegancije. Predlažemo Vam da kada birate svoj plafon, odabere onaj u kombinaciji sa led svetlima. Ovo je praktično, korisno i estetski najbolje rešenje kada su spušteni plafoni u pitanju. Izbor i dizaj su samo Vaši, a mogućnosti su neograničene.

3. Stilske lajsne

Za dodani sjaj i luksuz doma, nezaobilazan detalj su zidovi ukrašeni dekorativnim stilskim lajsnama. Ponuda je od onih sa diskretnim dezenima pa sve do bogato ukrašenih. Dekorativne lajsne daju celinu Vašem prostoru, a pomoću njih možete sakriti i neravnine na zidu. Zahvaljujući lajsnama možete eksperimentisati na polju dizajna. Od jednostavnih ukrasa - do ramova na zidu i 3d efekta, a veoma često ih mozete videti i kao ram ogledala u hodnicima.

Gipsani radovi Beograd

Moleri Beograd

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.