+381 69 280 42 99

Krečenje kuće samostalno može Vam oduzeti prilično vremena. Takođe Vam je potrebna stručnost, jer ćete morati da savladate barem osnovne veštine moleraja kako biste na kraju dobili glatku završnu obradu. Iako krečite spoljašnjost svog doma ili čak samo jednu sobu, vredi angažovati profesionalne molere.

Kada unajmite profesionalne molere, postaćete sigurni da ćete u svom domu dobiti besprekorno odrađen posao. Sastavili smo listu stvari koje biste trebali potražiti prilikom izbora profesionalnih molera.




Tražite dobre reference
Što se tiče zapošljavanja farbarske kompanije, najbolji izvor informacija su Vaši prijatelji i porodica! Pitajte ih za preporuke - ako su imali neko dobro iskustvo s nekim, rado će ga podeliti sa Vama, a sigurno će se tako osećati ako su s nekim imali loše iskustvo.
Takođe možete da proverite recenzije na internetu da biste videli šta ljudi kažu o molerima koje razmatrate.

Upoznajte svoje molere lično
Većina farbarskih kompanija vrši procene na licu mesta i verovatno bi trebalo da izbegnete bilo koju firmu koja će Vam dati procenu, a da prethodno ne vide Vaš dom. Ovo Vam daje priliku da ih lično upoznate i steknete osećaj kako rade. Obratite pažnju na to kako sprovode procenu. Ako odvoje vreme da primete sitne detalje, a ne samo da žure, dobićete tačniju procenu. Čak i iskusnim majstorima treba biti potrebno više od brzog prolaska kroz Vaš dom da bi stekli ideju koliko će to koštati.

Uzmite nekoliko procena
Nakon ličnog sastanka kod kuće, pribavite pismene procene od nekoliko firmi za farbanje. Procene bi trebalo da budu besplatne i bez obaveza, što znači da ne morate da angažujete firme samo zato što su Vam dali procenu cene.
Dobijanje procene u pismenom obliku je ključno - želite da imate jasnu sliku šta je sve uključeno u cenu: materijalni troškovi, radna snaga, marka i vrsta boje i opis obima posla. Uporedite svoje procene i odlučite koja je najbolja za Vas. Imajte na umu da se ne radi samo o ceni - pogledajte koliko će vremena trajati posao, kao i kvalitet posla.

Kako naći dobre molere?

Postavite dosta pitanja
Kada se lično sretnete sa majstorima, to je Vaša prilika da malo dublje istražite i saznate više o njima i firmi uopšte. Postavite što više pitanja kako biste dobili informacije potrebne za donošenje odluke.

Pitate se šta da pitate? Evo nekoliko pitanja koja bi Vam mogla biti korisna:

Kako proces radi?
Koliko iskustva imate sa krečenjem?
Kolika će biti grupa majstora? / Koliko će molera obavljati posao?
Možete li da navedete reference?
Nudite li pisanu garanciju da će posao biti obavljen ispravno ili besplatno urađen?
Koju vrstu boje koristite?
Koji tip boje i boje preporučujete? Koliko slojeva će trebati?
Koliko će vremena trebati da se posao završi?
Kada moram da platim?
Da li čistite molerski nered kada je posao završen?
Da li treba da obavim neke pripremne radove pre početka moleraja?

Pogledajte prethodne radove
Dobar majtor obično će imati portfolio radova koji ćete pregledati tokom procene na licu mesta, bilo u štampanoj knjizi ili u digitalnom formatu. Oni takođe mogu da imaju primere nedavnih radova na svojoj web stranici ili u feed-ovima društvenih mreža, tako da zaista možete duboko da se upoznate. Kada gledate fotografije pre i posle ili samo fotografije završenih poslova, imajte na umu kvalitet posla. (Ne biste trebali da vidite očigledne nedostatke.)

Za dodatne informacije kontaktirate Banjac Group na telefon 069 280 42 99


Moleri Beograd

Krečenje stana Beograd

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.