+381 69 280 42 99

Najvažniji element je priprema za krecenje stana. Prvo što majstor uradi kada uđe u objekat koji treba da okreči je zaštita. U slučaju da ima stvari, treba ih staviti na sredinu prostorije. Pažljivo ih poređati da se ne bi oštetile i da bi bile stabilne. Kada se stvari ređaju, treba obratiti pažnju da kad dođe do krečenja stana možete valjkom dohvatiti plafon.

Sledeća faza je najlon za nameštaj, koji raširite preko nameštaja. Posebno morate obratiti pažnju da pokrijete svaki deo nameštaja i zalepite dobro krep trakom. Jer kad dođe do krečenja stana, ako nije zaštićeno moguće je da kapne, da se isprlja ili u slučaju promaje da se podigne najlon ili prevrne i prljava strana uništi nameštaj, ako niste zalepili krep trakom.

Sledeća faza je zaštita poda. Uvek kupujte deblji najlon, jer ima razlike u kvalitetu najlona. Za zaštitu poda potrebni su Vam: skalper, najlon i krep traka. Kada budete kupovali krep traku uvek tražite jaču - nije velika razlika u ceni, a mnogo znači. Izmerite dimezije poda i pažljivo osecite najlon skalperom. Položite najlon na pod i krep trakom sa svih strana zalepite i tako svake delove poda izlepite. Preko svetiljki, lustera i utičnica oblepljujte krep traku, kako bi se detaljno zaštitio svaki detalj.

Sve površine treba da budu čiste i suve. Prvo morate na zidovima da popravite naprsline i da išmirglate.

Uvek pre krečenja uradite podlogu. Nikada nemojte da krenete krečenje stana, a da pre toga niste uradili podlogu.

Krecenje stana Beograd

Upamtite da što bolje zaštitite, kasnije nećete morati prati i uštedećete sebi dosta vremena, jer daleko je bolje potrošiti vreme u zaštiti, nego da brišete ili da unistite parket ili stvari.

Posle krečenja stana prvo skidate najlon sa nameštaja, pa potom sa poda.

Ako želite da vidite kako to rade profesionalci, pozovite 069 280 42 99.
Naše molere možete kontaktirati svakog dana tokom cele nedelje za konsultacije ili dolazak i besplatnu procenu cene molerskih radova.

Molerske usluge Beograd

Krecenje stana Beograd

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.