+381 69 280 42 99

Zašto je bitna zaštita nameštaja pre početka molerskih radova?
- Zahvaljujući zaštiti, moleri će brže i lakše završiti planirane obaveze. Zaštitom skraćujete vreme potrebno za krečenje, a bitna prednost jeste i brzina čišćenja nakon završetka radova. Dovoljno je samo da pokupite foliju i Vaš prostor je spreman za useljenje.

Obzirom na težinu nameštaja, nije uvek moguće pomeriti ga na sredinu sobe koja se kreči, te je rešenje prekrivanje folijom. Postoje folije prilagodjenje baš za ovu upotrebu. Nakon prekrivanja, potrebno je zalepiti krep traku za ivice. Ovim ste osigurali da nameštaj ostane bez fleka od farbe, a ujedno ste i sprečili da prašina dospe do istog.
Kada je u pitanju ugradni nameštaj, najčešće ormani, onda foliju postavljate i lepite samo na spoljašnjoj strani.

Koliko god vodili računa, često se dešava da moleri u brzini zakače i prosipaju farbu. Ovo uništava Vaš parket, i produžava vreme potrebno za čišćenje. Zato je potrebno zaštiti ga podjednako dobro kao i sam nameštaj.
Parket se takodje štiti postavljanjem folije preko, a zatim se trakom lepe ivice za lajsnu parketa. Bitno je da lajsna bude celom dužinom pokrivena trakom. Drugo rešenje jeste poseban karton u rolni, namenjen isključivo za zaštitu podova.

Prozore zaštitite posebnim molerskim krep trakama. Najčešče su u upotrebi one od 18mm - 48mm.

Niko ne voli fleke, zato umesto da satima nakon radova skidate fleke ili dodatno plaćate čišćenje, dobrom pripremom možete uštedeti i vreme i novac.

Za kraj, ukoliko volite brzinu i pedantnost u radu, pre početka istih, zaštitite svoj nameštaj.

Zaštitite nameštaj pre krečenja

Moleri Beograd

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.