+381 69 280 42 99

Gipsani radovi zidova i radovi na plafonu

Gipsani radovi spadaju u moderne građevinske metode jer predstavljaju sistem koji se lako postavlja, sistem koji ima odlična svojstva i karakteristike a uz sve to treba napomenuti da troškovi izgradnje nisu previsoki.


Osim što imaju dekorativan i estetski karakter gipsani radovi u vidu pregradnih zidova i spuštenih plafona ne opterećuju statiku objekta i imaju dodatnu fukcionalnost jer se mogu koristiti za laku postavku različitih instalacija u objektu.


Gipsani radovi uključuje širok spektar zadataka za izravnavanje površine i pripremu za dalju završnu obradu (kitanje, lepljenje zidova, farbanje itd.) Možete malterisati ciglu, beton, blok, kamen i druge površine. Postoji mnogo metoda malterisanja zidova i plafona. Odabir se vrši prema debljini nanetog sloja, uglu nagiba obrađene površine itd. U ovoj vrsti posla mogu se koristiti ručno malterisanje, kao i automatsko malterisanje; ovo drugo zahteva posebnu opremu. U malterisanju koristimo različite smeše rastvorene ručno, kao i gotove rastvore. Tehnologija koja se koristi zavisi od vrste i stanja materijala koji se tretira i površine premaza.


Naši stručnjaci izvode bojenje i gipsane ploče koristeći standardni, dekorativni i specijalni malter. Standardni malter namenjen je za izravnavanje zidova i plafona u različitim vrstama prostorija, kao i za završnu obradu fasade. Za malterisanje u kome se koriste ukrasni materijali, možemo da izvedemo širok spektar rešenja za dizajn enterijera. Specijalni malter služi za poboljšanje vizuelne privlačnosti zgrada i prostorija (na primer povećana hidroizolacija).


Gipsani radovi zidova i radovi na plafonu Povoljna cena po kvadratu Beograd

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.