+381 69 280 42 99

Molersko fasaderski radovi Povoljne cene Beograd

Reč fasada izvorno potiče od italijanske reči „facciata“, a definiše se kao sva spoljna lica zgrade.


Fasada je završni premaz u sistemu toplotne izolacije, uključujući tradicionalne maltere nanete na jednoslojne ili troslojne zidove. I kao takva je najizloženija surovim vremenskim uslovima - kiši, suncu i mrazu...


Fasadne boje su dizajnirane ne samo za ukrašavanje kuće/zgrade, već i za zaštitu fasade od uticaja spoljnih faktora. Zidovi su izloženi stalnom negativnom izlaganju sunčevoj svetlosti, padavinama, naglim promenama temperature, kao i pojavi gljivica i plesni. Zbog toga za farbanje fasade stručnjaci preporučuju odabir izuzetno kvalitetnih proizvoda sa optimalnim karakteristikama.


Prilikom izbora boje obavezno obratite pažnju na sadržaj veziva u sastavu. Boje sadrže sintetičke smole, ali takođe u sastav mogu biti uključeni i kreč, cement, tečno staklo.


Najbolja cena krecenja fasade po kvadratu

Dopustite da Vam radove izvode majstori koji rade dugi niz godina. Uveriće Vas da su uskladili kvalitet i cenu. Moleraj Beograd poseduje sve mašine za gletovanje i krečenje.


Pozovite nas za sve dodatne informacije na kontakt telefon 069 280 42 99 ili pošaljite poruku na e-mail banjacbeograd@gmail.com.

Molersko fasaderski radovi Povoljne cene Beograd

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.