+381 69 280 42 99

Molerski radovi Povoljna cena po kvadratu

Pripremite i osvezite svoj životni prostor zanimljivim kombinacijama boja i udahnite svakoj prostoriji ono sto želite: toplinu kuhinji, mir spavacoj sobi, razigranost dečijem kutku, eleganciju dnevnoj sobi…


Nudimo usluge:

  • Krečenje zidova i plafona
  • Gletovanje zidova
  • Rešavanje problema napuklih zidova

Profesionalni moleri znaju da je vreme novac, pa rutinski koriste poslovne tajne kako bi im pomogli da kreče brže, pametnije i urednije, a da ne žrtvuju kvalitet.


Svež sloj boje može bitno uticati na atmosferu Vaše prostorije. Ako niste odlučili za boju, uzmite nekoliko testera boje. Pokušajte da svoje mogućnosti naslikate na beli papir i zalepite ih na zid pomoću lepljive trake, odmaknite se i pogledajte koji izgledaju najbolje, uzimajući u obzir celu Vašu sobu.


Najvažnije je da znate da svaki prostor ima samo jednu boju koja mu najviše odgovara. Morate paziti da ne možete da odaberete pogrešnu boju, jer svaka boja ima svoj efekat i ostavlja različiti utisak. Vaše je da izaberete one boje za zidove koje će Vas inspirisati i motivisati, zato nikada nemojte obraćati pažnju na trendove, koliko je važna emocija koju boja izaziva.


Povoljne cene molerskih radova Beograd

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.