+381 69 280 42 99

Renoviranje kuce Povoljna cena po kvadratu

Možemo preuzeti Vašu staru, zastarelu kuću i pretvoriti je u novi dom iz snova. Veliki ili mali projekti, mi to sve radimo.


Radimo sa Vama na pronalaženju rešenja za renoviranje kuće koji najbolje odgovara Vašem budžetu i potrebama.


Odradićemo sve poslove za Vaš dom (pločice, granit, pozadina, nijanse zidova itd.) Vi birate svoj stil i dizajn. Onda krećemo na posao.


Glavni majstor - šef ekipe će biti na gradilištu radeći i nadgledajući ekipu kako bi bio siguran da je sve urađeno po standardu „ključ u ruke“. Ponosni smo na svoj brzi odgovor, pa Vas molimo da nas pozovete kad god se pojavi pitanje ili zabrinutost i odmah razgovarate sa graditeljem.


Svako od nas želi da poseduju dom na koju je ponosan, ali što je najvažnije, da je to mesto koje su sami napravili. Kad poverite projektu „ključ u ruke“ projekat preuređenja, dobijate kuću baš kakvu ste zamišljali.


Moleraj Beograd je specijalizovan za preuređenje, spoljno održavanje i isporuku proizvoda. Uz pomoć kompanije Moleraj Beograd možete postići svoje najambicioznije ciljeve spoljašnjeg i u unutrašnjeg dizajna. Možete računati na to da će Moleraj Beograd pružiti sve usluge renoviranja kuće koje su Vam potrebne.

Renoviranje kuce kljuc u ruke Povoljna cena po kvadratu

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.