+381 69 280 42 99

Odavno razmišljate o promeni u svom domu, ali nikako da odlučite šta menjate. Za krupne promene retko ko od nas je pri parama, čak i menjanje stolarije zahteva dosta ulaganja. Pa nam svima odgovara da promenimo nešto sitno, ali efektivno. Efektivna promena svakako za sve nas je krečenje stana u drugu boju.

Sledeća problematična faza je koju boju izabrati. Odluka je često veoma teška, jer se danas na tržištu mogu pronaći brojne nijanse i različite kombinacije, pa nije baš lako izabrati adekvatan spoj, a da ne spominjemo ako u stanu ima više ukućana i svako ima svoj ukus. Tako da dolazimo do zaključka da krecenje stana nije nimalo lako!

Najvažnije je da znate da svaki prostor ima samo jednu boju koja mu najviše odgovara.

Morate paziti da ne možete da odaberete pogrešnu boju, jer svaka boja ima svoj efekat i ostavlja različiti utisak. Vaše je da izaberete one boje za zidove koje će Vas inspirisati i motivisati, zato nikada nemojte obraćati pažnju na trendove, koliko je važna emocija koju boja izaziva.

Krecenje stana - muka ili uživanje
Krečenje stana - muka ili uživanje
Krečenje stana - muka ili uživanje

Krečenjem stana možete poboljšati vizuleni utisak celokupnog enterijera.

Poznato je da boje za zidove moraju biti usklađene sa nameštajem i celokupnim enterijerom kako bi Vaš dom ispao lepši, ali postoje načini pomoću kojih možete da se igrate sa Vašim bojama za krečenje. Ako se odlučite za svetlo žutu, onda je ponovite dva puta u Vašem enterijeru. Ukoliko su zidovi Vaše spavaće sobe okrečeni u svetlo žutu boju, onda gledajte da nameštaj bude u toj boji.

Ako već hoćete da promenite sve boje za zidove u domu ili da uradite kompletno krečenje stana, onda treba napomenuti da se najpre kupuje nameštaj, pa tek kreče zidovi. Zato nemojte da prostorije svog stana napravite dosadnim, a to ćete učiniti ako izaberete monotone boje. Prelistajte savete za uređenje stana kako biste možda pronašli adekvatnu ideju za uređenje svog životnog kutka

Ako želite da vidite kako to rade profesionalci, pozovite 069 280 42 99.
Naše molere možete kontaktirati svakog dana tokom cele nedelje za konsultacije ili dolazak i besplatnu procenu cene molerskih radova.

Molersko fasaderski radovi

Krecenje stana Beograd

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.