+381 69 280 42 99

Prvo, svaka čast što za krečenje želite da zovete majstora! Ne spadate u grupu ljudi koji misle da krečenje zidova može svako da radi.
Za krečenje nije potreban samo valjak i četka, POTREBNO JE I ISKUSTVO!

Svi smo mi krenuli da radimo neki posao, a da nismo imali iskustva u tome, samo što sam ja išao sa majstorima i pored njih učio - dok nisam dostigao taj nivo da radim samostalno i da mušterije budu zadovoljne mojim radom.

Prvo morate da obratite pažnju na cenu moleraja.
Pre nego što pozovete molera, naš savet je da se prvo raspitate o ceni. Kod nas je najmanja cena za krečenje 1 evro po m2. Nikada nemojte uzimati majstora koji radi ispod cene. Upamtite da je velika verovatnoća da naletite na majstora koji ima manjak iskustva u poslu, kako ne biste bili u prilici da na kraju posla pozovete drugog majtrora da popravlja greške, što će vas koštati znatno skuplje - i vremena i živaca.

Druga stvar - uvek tražite da majstor, dok izvodi radove, radi pod reflektorom, i gletovanje i krečenje.
Da kada bude dnevna svetlost u vašem stanu, koja je jača od obične sijalice, da usled izvođenja radova ne primećujete tragove valjka, fleka, neravnina...

Uvek tražite podlogu pre krečenja zidova.
Kod nas, takozvanih „MAJSTORA“, važi pravilo da podloga ide samo kod prljavih povrsina.
NE! Podloga je obavezan proces pre krečenja. Gledajte da podloga i poludisperzija budu od istog proizvodjača. Mnogi proizvodjači rade različitu hemijsku reakciju i kada se spoje mnogo manje traje, nego kada je sve od istog prizvodjača - i glet i podloga i materijal za krečenje.

Kad je završetak radova?
Uvek tražite precizan datum. Naravno da treba imati razmevanja ako se malo produže radovi i ako vam objasne zašto su produžili rok, ali stavite im do znanja da ne mogu produžavati rok u nedogled.

Kako isplaćivati majstora?
Naše iskustvo govori da je najbolje isplaćivati onako kako teku radovi. Trebalo bi odmah da kažete majstoru da novac unapred ne dajete, već onako kako budu tekli radovi. Možete se dogovoriti na pola posla ili na svaku trečinu obavljenog posla da isplaćujete novac.

I poslednje, gledajte da sve stavite na papir sa vašim budućim majstorom koji će izvoditi moleraj, kako ne bi bilo odstupanje od prvenstvenog dogovora. Imajte papir gde ćete napisati stvari kojih ćete se pridžavati i Vi i Vaš majstor.

Molersko fasaderski radovi

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.