+381 69 280 42 99

Zima nije prepreka za krečenje stana i u par koraka ću vam objasniti kako da ubacite svežinu u vaš dom.

Radovi na manjoj rekonstrukciji enterijera doma, koji uključuje moleraj i obnavljanje stare stolarije, poslovi su za iskusne majstore koji će evro po evro po kvadratu svaki stan pretvoriti u potpuno novi životni prostor. Naravno, ovo je cena za krečenje poludisperzijom.

Prvi posao je priprema zidova za fino krečenje.
Ovaj posao najpre zahteva ljuštenje stare farbe sa zidova i postavljanje podloge, što se kreće od 1 do 1,20 evra po kvadratnom metru zidova i plafona bez materijala.

Kontaktirajte nas na broj telefona 069 280 42 99 za bilo koji savet ili pitanje koja imate.

Nakon pripreme idu dve "ruke" finog gletovanja zidova. Jedna ruka gletovanja, pa šmirglanje, a potom još jedna ruka gletovanja i sa finom šmirglom šmirglanje zidova.
Potom se nanosi podloga pre krečenja, na koji kasnije idu i dve "ruke" poludisperzivne boje što je oko 2 evra po kvadratu bez materijala.

Ukoliko ljudi žele da se reše nekada popularnih španskih zidova, cene rada se kreću od 1,50 do 2 evra po kvadratu.

Skidanje tapeta u starijim stanovima takođe je čest manji građevinski zahvat, koji će vas koštati u zavisnosti od slojeva tapeta koji se nalaze na zidovima. Tako ljuštenje tapeta u jednom sloju po kvadratu košta 50 centi. Svaki novi sloj po kvadratu košta dodatnih 50 centi. Cena se naravno menja od površine rada.

Zimski period godine posebno pogoduje obnavljanju radijatora i unutrašnje drvene stolarije. Ovo je solidan period za premazivanje radijatora i njihovo održavanje jer je veoma malo vremena potrebno za sušenje, oko sat vremena. Farbanje radijatora vrši se bojama zasnovanim na vodenoj bazi, koji su potpuno zdravi. Tako da tokom sušenja boje, ne škodi zdravlju.

Nemojte oklevati ako je napolju sneg da nas pozovete. Upamtite da za molerske radove - zima ne škodi, a čak u nekim slučajevima je i korisna.

Povoljne cene molerskih radova

Garantovano
najniže cene

Najbolje cene u Beogradu!

Dugogodišnje
iskustvo

Uverite se u kvalitet koji pružamo dugi niz godina.

pružanje
garancije

Pružamo garanciju na naše radove u trajanju 1 godine.